SSV – Tor 6-6 ja. (3-4, 3-1, 0-1, 0-0)

Tor onnistui sunnuntai-iltana saalistamaan pisteen edellisen kauden hopeajoukkue SSV:ltä. Molemmilla joukkueilla oli hetkensä ottelussa. Vieraat hallitsivat ensimmäistä erää loistavalla pelillä. Toisessa erässä SSV keskittyi oman maalin varjelemiseen ja vastahyökkäyksiin onnistuen siinä hyvin. Loppua kohti edetessä rutinoituneet isännät saivat enemmän otetta, joten pisteeseen pitää olla tyytyväinen, vaikka saumoja voittoon olikin.

Loviisalaisilla oli alla hyvin onnistunut harjoitteluviikko, jonka tulokset näkyivät kentällä. Ray Backman oli erittäin tyytväinen sekä harjoittelumotivaatioon että peliesitykseen. Toivottavasti hyvä vire säilyy tuleviin koitoksiin. Seuraava ottelu pelataan kotona perjantaina 8.2., vastustajana toimii tuolloin Tapanilan Erä.

Torin tehomiehet: Salminen 0+3, N. Niiranen 2+0, Etholen 1+1, Andersson 0+2, Hietala 1+0, Kivilehto 1+0, Lehkonen 1+0