Tor – Ilves 6-4 (1-1, 1-2, 4-1)

Loviisan Tor onnistui jälleen ottamaan tärkeän voiton kotikentällään. Täysi pistepotti ei tälläkään kertaa tullut helpolla. Siitä piti huolen ”jalkojen jääminen koppiin” ottelun alussa sekä vieraiden uhrautuva peittopeli. Kahdessa ensimmäisessä erässä loviisalaisten vedot pysähtyivät pääsääntöisesti ilvespelaajiin. Kotijoukkueen sytyttäjä löytyi toisella erätauolla. Niklas Andersson käänsi pelin voitoksi kolmannessa erässä tekemällä hattutempun.

Torin valmentaja Ray Backman on huolissaan siitä että Tor ei tällä hetkellä pysty kotikentällään pelaamaan omaa peliä, vaan annetaan vastustajan määrätä pelin kulun. Tärkeintä on kuitenkin se että pistetili karttuu säännöllisesti, pelitapaa ja otteluihin valmistautumista voi vielä hioa kevään pelejä silmällä pitäen.

Torin seuraava vastustaja on kestomenestyjä SSV, ottelu pelataan Pasilassa sunnuntaina 27.1. alkaen klo 17:00.

Torin tehomiehet: Andersson 3+0, Etholen 1+1, N. Niiranen 1+1, Liljenbäck 1+0, Hietala 0+1, J. Niiranen 0+1