Tor – Nokian KrP 6-5 ja. (4-1, 0-3, 1-1, 1-0)

Tor onnistui kääntämään tiukan kamppailun voitoksi. Sarjataulukossa samoista sijotuksista taisteleva Nokian KrP sai otteen ottelusta Torin loistavan alun jälkeen. Isäntien 4-0 johto suli ja Nokia siirtyi 4-5 johtoon kolmannen erän alussa. Tatu Ruohosen illan toinen maali vei ottelun jatkoajalle, jossa kokenut Juha Kivilehto ratkaisi pelin isäntien eduksi.

Ray Backmanin mukaan otteen herpaantuminen ei niinkään johtunut vieraiden taktiikkamuutoksesta 4-0 maalin jälkeen, vaan syy löytyi enemmän isäntien huonosta valmistautumisesta. Ottelun viimeisen kympin aikana ote siirtyi taas isännille, ja tällä kertaa se riitti voittoon. Voiton takuumiehenä toimi Tommy Grönberg isäntien maalissa, tämän lisäksi Backman oli tyytyväinen Tatu Ruohosen ja Ville Lehkosen panoksiin.

Torin kausi jatkuu lauantaina 19.1. kun Loviisaan saapuu Tampereen Ilves.

Torin tehomiehet: Ruohonen 2+0, Salminen 1+2, J. Kivilehto 1+1, Lehkonen 1+1, Andersson 1+0, Etholen 0+1, N. Niiranen 0+1