TPS – Tor 5-8 (3-2, 1-3, 1-3)

Epäonnistuneen Oulun reissun jälkeen loviisalaiset lähtivät metsästämään pisteitä Turun Caribiaan. Tällä kertaa saaliiksi saatiin täydet kaksi pistettä, tarkimmin tähtäsivät Ville Lehkonen ja Joni Niiranen.

Pelisuunnitelman mukaisesti otteluun lähdettiin aktiivisella karvauksella ja kolmella ketjulla. Kolmosessa liigavauhtia pääsivät maistamaan Sami Aalto ja Markus Hällsten. Ottelun edetessä karvausta jouduttiin laskemaan ja samalla siirryttiin pelaamaan kahdella kentällisellä. Lisämausteen otteluun antoi tuomareiden päätös hyväksyä TPS:n tekemä maali ensimmäisen erän lopussa summerin jo soitua. Voi olla että tämä episodi antoi loviisalaisille lisäboostin, kaksi seuraavaa erää kirjattiin Torille numeroin 1-3.

Positiivista Anderssonin ja Kivilehdon paluun lisäksi oli Ville Lehkosen hattutemppu. Tuloksellisesti joukkue on aikataulussaan, vaikka joudutaankin toimimaan melko kapealla rosterilla. Toivottavasti jatkossakin löytyy uusia tulosvastuunkantajia.

Kausi jatkuu ensi vuonna. Perjantaina 4.1. Loviisaan saapuu NST, ottelu alkaa klo. 18:30.

Torin tehomiehet: J. Niiranen 3+1, J. Kivilehto 1+3, Lehkonen 3+0, Etholen 1+0, Andersson 0+1, N. Niiranen 0+1, Nordström 0+1, Salminen 0+1.