OLS – Tor 10-1 (1-0, 3-0, 6-1)

Torin pohjoisen valloitus ei onnistunut vajaalla miehityksellä. Seurajohto oli panostanut järjestelyihin ja joukkue pääsi matkustamaan Ouluun lentokoneella. Matkustustavasta johtuen viime hekten poisjääntejä ei pystytty paikkaamaan.

Ottelun ensimmäinen puolisko oli hyvä, mutta maalinteko tuotti loviisalaisille vaikeuksia. Onnistumisia ei saatu aikaan edes rankkarista tai 5-3 ylivoimalla. Tuska kasvoi ottelun edetessä ja kolmannessa erässä OLS pääsi takomaan taululle varsin rumat numerot.

Tor on kauden aikana onnistunut voittamaan useampia otteluita huonolla pelillä. Tällä kertaa tuloksena oli tappio vaikka pelillinen taso oli ainakin ottelun alkupuoliskolla ok. Isot kiitokset kuitenkin seurajohdolle hienoista järjestelyistä sekä bussilla paikan päälle matkustaneille faneille!

Torin tehomiehet: N. Niiranen 1+0, Salminen 0+1