Tor – SPV 5-10 (2-4, 1-3, 2-3)

Koovee- pelin hyvä peli-ilme sai jatkoa kun perjantai-iltana taisteltiin jälleen liigapisteistä. Vierailija SPV:n terävyys maalintekopaikoissa oli tällä kertaa liikaa ja molemmat sarjapisteet matkusti Etelä-Pohjanmaalle. Vaikeuksia isännille tuotti lähinnä SPV:n vastahyökkäykset, lisäksi Torin yv-peli ei ollut totutun tehokasta.

Torin valmentaja Ray Backman oli kuitenkin erittäin tyytyväinen pelin kokonaiskuvaan. Kevättä kohti mentäessä pitää miettiä miten vastahyökkäyksiä saa paremmin puolustettua, toiveissa on myös ketjtukoostumusten vakiinuttaminen.

Torin seuraava ottelu pelataan oulussa MM-kisatauon jälkeen 15.12., vastassa tuolloin sarjanousija OLS.

Torin tehomiehet: N. Niiranen 2+1, Hällfors 2+0, Hietala 0+2, Andersson 1+0, J. Kivilehto 0+1, J. Niiranen 0+1