Tor – Koovee 8-4 (1-2, 3-1, 4-1)

Loviisan Tor esitti tänään varsin mallikasta peliä. Aikaisempina kausina vaikeuksia aiheuttanut Koovee joutui poistumaan Loviisan liikuntahallista ilman pisteitä. Tor aloitti kolmella täydellä kentällisellä. Ottelun alku sujui pitkälti loviisalaisten tahdissa, mutta Kooveen peräkkäisissä vaihdoissa tekemät kaksi maalia antoi erävoiton tamperelaisille.

Toisessa Tor siirtyi pelaamaan kolmella hyökkäysketjulla (Hällfors-Hietala-Salminen, Andersson-J. Niiranen-Etholen, Jousi-Jaakkola-Lehkonen) ja kahdella pakkiparilla (J. Kivilehto-Ruohonen, N. Niiranen-Venäläinen). Peli pysyi edelleen isäntien hanskassa ja tämä alkoi myös näkymään tulostaululla. Koovee onnistui lisäämään johtoaan kahteen maaliin aivan erän alussa, mutta Juha Kivilehdon tekemän ylivoimamaalin
jälkeen isännät lisäsi pökköä pesään. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 4-3.

Yleisö odotti varmasti jännittävää ja tasaista kolmatta erää, mutta loviisalaisten voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna. Siitä piti huolen erän salama-alku sekä läpi ottelun ylläpidetty aktiivinen pelitapa. Ray Backmanin mukaan joukkueen uudet kuviot pakottavat pelaajia ajoittain vielä miettimään liikaa mitä kentällä pitää tehdä. Tämän iltainen peli kuitenkin osoitti että uusi pelitapa alkaa pikkuhiljaa löytymään pelaajien selkäytimistä. Pelaajista pitää palkittujen lisäksi nostaa esiin Tatu Ruohonen. Tatu väänsi kaksinkamppailuvoittoja kovalla prosentilla ja pelasi myös rohkeaa mutta fiksua pallollista peliä.

Kausi jatkuu jo perjantaina, jolloin Lovisaan saapuu Torin viime kevään pudotuspelivastustaja ja hallitseva Suomen mestari SPV. Tämän iltainen peliesitys antaa luvan odottaa tasaista ja kovaa kamppailua voitosta.

Torin tehomiehet: Salminen 2+2, Etholen 3+0, J. Niiranen 0+3, J. Kivilehto 1+1, Hällfors 1+0, Jousi 1+0, Andersson 0+1, Ruohonen 0+1