Josba – Tor 6-8 (2-1, 1-3, 3-4)

Maaottelutauko ei tuonut mukanaan muutosta Torin peliä melkein koko kauden vaivanneeseen ailahtelevuuteen. Sarjajumbo Josba pystyi pitämään ottelun tasaisena, toisessa erässä näytti jopa siltä että joensuulaisten kauden avausvoitto saattaisi olla tosisasia. Josba oli hankala vastustaja jo ensimmäisessä erässä, toisessa erässä isännät siirtyivät jo kahden maalin johtoon. Ottelun puolessa välissä Tor onnistui muuttamaan pelin suunnan. Kelkan kääntämisessä oli vahvimmin mukana kokenut kaarti Salminen ja J. Niiranen. Hienoa taustatukea antoi MM -kisajoukkeeseen valittu J. Kivilehto. Kolmannessa erässä tarjottiin loviisalaisille sissifaneille Hitchcock-trilleriä, jossa Josba mm tasoitti pelin kahdesti viimeisen viiden minuutin aikana. Voittomaali syntyi Joni Niirasen toimesta ajassa 59:12.

Torin viiden ottelun vieraspelikiertue tuotti hienot seitsemän sarjapistettä, vaikka peli ei vielä ole asettunut täysin uomiinsa. Kausi jatkuu keskiviikkona 14.11. kun KooVee saapuu Loviisaan. Ottelu alkaa klo. 18:30.

Torin tehomiehet: J. Kivilehto 0+4, Salminen 3+0, J. Niiranen 3+0, Hällfors 1+0, Andersson 1+0, Jaakkola 0+1, N. Niiranen 0+1