Ilves – Tor 6-6 (3-2, 2-2, 1-2, 0-0)

Melkein koko kauden vaivannut tasonheittely pelin sisällä toistui taas tänä iltana kun Tor tasasi pisteet Tampereen Ilveksen kanssa. Loistavan Erä-pelin jälkeen Tor oli ottelun ensimmäisen puoliskon pulassa, mutta heräämisen jälkeen loviisalaiset veivät ottelun toista puoliskoa. Tästä huolimatta molemmat pisteet oli jäädä Tampereelle, mutta N. Niirasen viime hetken tasoitus vei pelin jatkoajalle.

Postiivista ottelussa oli Jonas Hällforsin maalihanojen aukeaminen, tuloksena tänään hattutemppu. Peik Salmisen neljä maalisyöttöä vakuutti paikallisen palkintoraadin, saaliina Veikkauspörssin hopeamitali. Juha Kivilehto joutui jättämään pelin kesken, tämän takia Erä-pelissä edukseen esiintynyt kolmonen jouduttiin hajoittamaan.

EFT-tauko tulee sopivaan saumaan, valmennus ehtii miettiä miten saada joukkueen vireystilan pysymään korkeana läpi ottelun ja pelaajien vammat ehtivät toivottavasti parantua. Torin vieraspeliputkesta on enää yksi ottelu pelaamatta. Perjantaina 9.11. loviisalaiset matkaavat Joensuun Josban vieraaksi.

Torin tehomiehet: Salminen 0+4, Hällfors 3+0, Etholen 1+0, J. Niiranen 1+0, N. Niiranen 1+0, Hietala 0+1