Erä – Tor 3-8 (0-1, 2-4, 1-3)

Edellinen hieman nihkeä ottelu NST:tä vastaan oli unohdettu kun Tor saapui Erän vieraaksi. Tänä iltana palaset loksahti paremmin paikoilleen ja loviisalaiset veivät peliä melkein läpi koko ottelun. Niko Nordström jatkoi siitä mistä Lappeenrannassa jäätiin ja kentäpelaajista löytyi ratkasijoita laajalta rintamalta. Torin kahdeksan maalia merkattiin seitsemälle eri maalintekijälle. Maalintekijäsarakkeesta löytyi muun muassa kauden avausmaalinsa viimeistelleet Belasovs, Ruohonen ja Liljenbäck.

Pelillisesti suunta on löytymässä ja onnistumiset ruokkivat myös pelaajien itseluottamusta. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa taistoa, joka pelataan lauantaina Tampereella. Vastustajana toimii tuolloin sarjanousija Ilves.

Torin tehomiehet: Etholen 2+0, J. Kivilehto 1+1, J. Niiranen 1+1, Belasovs 1+0, Liljenbäck 1+0, Ruohonen 1+0 Venäläinen 1+0, Jaakkola 0+1, Jousi 0+1, N. Niiranen 0+1, Salminen 0+1