NST – Tor 2-3 (0-1, 0-0, 2-2)

Lappeenrannan urheilutalossa nähtiin perjantai-iltana tiukka ja vähämaalinen ottelu, jossa Tor onnistui säilyttämään johtoasemansa loppuun asti, isäntien kovasta painostuksesta huolimatta. Niklas Niiranen vei Torin johtoon ensimmäisessä erässä, jatkoa seurasi kolmannessa erässä Niklaksen maalattua toistamiseen. Harmittavasti päästetty av-maali kuitattiin nopeasti saman ylivoiman aikana Valtteri Etholenin toimesta. Ensimmäisenen erä oli Torilta hyvä, mutta toisessa ja kolmannessa erässä peli oli melko nihkeää suorittamista.

Pelin ehdoton onnistuja oli Niko Nordström, joka piti loviisalaiset mukana pelissä torjumalla peräti 31 kertaa. Nikon suoritus palkittiin Veikkauspörssin kultamitalilla.

Torin seuraava vastustaja on viime aikoina pirteästi esiintynyt Tapanilan Erä. Ottelu Erä – Tor pelataan keskiviikkona 24.10. klo. 18:30.

Torin tehomiehet: N. Niiranen 2+0, Peik Salminen 0+2, Etholen 1+0, J. Niiranen 0+1