Classic – Tor 7-4 (2-1, 4-1, 1-2)

Tor lähti Tampereelle hakemaan pisteitä hieman muutetulla kokoonpanolla. Joni Niiranen joutui jäämään kotiin, Juha Kivilehto pelasi keskushyökkääjän paikalla ja Peik Salminen oli siirretty puolustukseen. Kolmosessa liigadebyytinsä teki Joona Hytti.

Ensimmäinen erä oli tasainen, pari virhettä antoi kuitenkin erävoiton isännille. Classicin vahva toinen erä näytti vievän isännät helppoon voittoon. Kolmannessa erässä Tor pääsi peliin mukaan Janne Lammisen ottaman viiden minuutin jäähyn aikana, mutta tamperelaisten voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna.

Torin seuraavaa peli pelataan jo perjantaina, kun loviisalaiset ja Nelonen Pro:n kuvaustiimi matkustavat Lappeenrantaan. Ottelu NST – Tor alkaa klo 18:30, peli näytetään myös netin Veikkaus TV:ssä.

Torin tehomiehet: Salminen 1+1, Etholen 1+1, J. Kivilehto 1+1, Lehkonen 1+0, N. Niiranen 0+1