Tor – Happee 4-7 (1-3, 1-4, 2-0)

Sarjakärki Happee oli odotetun kova tämäniltaisessa kamppailussa Loviisan liikuntahallissa. Vieraat näytti osaamistaan hyökkäyspäässä sekä rankaisemalla keskialueen pallonmenetyksistä että puhkomalla Torin puolustusta hitaissa hyökkäyksissä. Isännät saivat kyllä luotua tekopaikkoja, mutta viimeistely ontui hieman. Tehoista vastasi lähinnä hyökkäysketju Andersson – J. Niiranen – Etholen. Pirteää peliä esitti myös kolmonen, jossa pari Liljenbäck – Belasovs puolusti Hietala – Lehkonen – Hällfors ketjun takana.

Torin valmentaja Ray Backman oli pääasiassa tyytyväinen joukkueen esitykseen, mutta harmitteli toisen erän pientä nukahdusta, jonka aikana Happee teki vajaassa kolmessa minuutissa kolme maalia.

Seuraava kotiottelu pelataan vasta kuukauden päästä, ennen sitä otteluohjelmassa on viisi vieraspeliä. Vieraspeliputki alkaa keskiviikkona kun Tor matkustaa Classicin vieraaksi.

Torin tehomiehet: Etholen 1+2, Andersson 2+0, Salminen 1+0, N. Niiranen 0+1