Otteluennakko Nokian KrP – Tor

Loviisan Torin taistelu liigapisteistä jatkuu tänä iltana kun joukkue matkustaa Nokian KrP:n vieraaksi. Nokian KrP on aloittanut kautensa kahdella häviöllä ja kahdella voitolla. Tor:illa on alla hieno jatkoaikavoitto TPS:sta, ennen sitä Tor kärsi kaksi niukkaa tappiota Oilersille ja SSV:lle. TPS- ottelussa voiton takuumiehenä toimi toisessa erässä kentälle vaihdettu maalivahti Tommy Grönberg. Alkukauden aikana ei ole vielä löytynyt täysin toimivia viisikoita, joten joitakin muutoksia on luvassa. Joukkueen terveystilanne on hyvä.

Nokian KrP:n joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Huomioitavaa on että joukkueen Tupla-pelaajana toimii ensimmäisen kerran puoleentoista vuoteen joku muu kuin H. Johansson.

Ottelu alkaa klo. 18:30, reaaliaikaista otteluseurantaa löytyy Salibandyliigan nettisivuilta sekä tekstitv:n sivulta 261.