Nokian KrP – Tor 4-7 (2-1, 1-1, 1-5)

Illan ottelu eteni pitkään tasaisissa merkeissä. Kolmannen erän alussa Nokian KrP siirtyi jo kahden maalin johtoon. Tästä vierasjoukkue sisuuntui ja latoi viisi maalia putkeen Nokian verkkoon. Voiton arkkitehteina toimi TPS- ottelussakin edukseen esiintyneet Niirasen veljekset sekä Peik Salminen. Niklas Andersson oli myös mukana talkoissa tehden tehot 2+0.

Otteluun lähdettiin kolmella täydellä viisikolla, maalissa aloitti Tommy Grönberg. Ensimmäinen erä oli vierasjoukkueen hallintaa, maalinteossa onnistuttiin kuitenkin vain kerran. Toisessa erässä asetelmat muuttuivat. Tor pelasi huonosti, mutta onneksi maaliero pysyi ainoastaan yhdessä. Kolmannessa erässä tivistettiin taas kahteen ketjuun ja tämän myötä ottelu kääntyikin loviisalaisille. Maalissa Grönberg oli taas hyvällä pelipäällä, Nordström hoiti oman tonttinsa heinosti torjuen Nokian rangaistuslaukauksen kolmannessa erässä.

Tor yrittää jatkaa voittoputkeaan sunnuntaina 14.10. kun kotihalliin saapuu vieraaksi sarjajohtaja Happee. Ottelu alkaa klo. 17:00.

Loviisan tehomiehet: Salminen 2+1, J. Niiranen 2+1, Andersson 2+0, Etholen 0+2, N. Niiranen 0+2, Lehkonen 0+1, J. Kivilehto 0+1