Naisten sekä tyttöjen kausi käyntiin

Lauantaina 29.9. pelattiin Loviisan Torin tyttöjen ja naisten kauden avaus otteluita. B-tytöillä oli vain yksi ottelu SB Vantaan B-tyttöjä vastaan. Keravan Klondyke Areenalla pelatussa ottelussa loviisalaiset olivat selkeästi taitavempi joukkue ja hallitsi ottelua alusta loppuun. Tytöille hieno kauden aloitus selkeällä voitolla 6-1. Hyvä likat!!

Torin naisten 2-divisioonan ottelut pelattiin Hakaniemessä Helsingissä. Vastustajina olivat SSV ja SB Vantaa II joukkueet. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli SSV joka viime vuonna pelasi vielä 1-divisioonaa. Ottelu oli suhteellisen tasainen vaikka loviisalaiset menivätkin jo 2-0 johtoon ja ottelun ote oli selvästi loviisalaisilla. Puolustuspään virheen myötä SSV onnistui kaventamaan ja muutaman minuutin kuluttua tasoittamaan 2-2. Loviisalaiset onnistuivat kuitenkin siirtymään johtoon 3-2 mutta viimeisellä minuutilla SSV vielä tasoitti pelatessaan ilman maalivahtia. Joten tuloksella 3-3 pisteet jaettiin.

Toinen ottelu oli SB Vantaata vastaan ja käsikirjoitukseltaan saman oloinen kuin aiempikin. Erona oli se, että Torin naiset olivat 2-0 tappiolla ensimmäisen erän jälkeen. Naisten joukkue kuitenkin kasasi itsensä ja puristivat tasaisesta ottelusta voiton maalein 4-3.

”Naistenjoukkueen kauden avauspelit olivat vaikeita, eikä omia vahvuuksia osattu hyödyntää. Molemmista otteluista tuli puurtamista. Kuitenkin saatiin kolme pistettä. ajoittain peli oli erittäin hyvää mutta taso ei säilynyt ja moni pelaaja onnistui yksilö tasolla. Ketjujen yhteistoiminnassa on parantamista ja suoritukseen keskittyminen tulee saada paremmaksi. Ei parasta osaamista saatu esiin mutta pelattiin riittävän hyvin jotta päästiin pisteille. Taistelu pinnat. Farmisopimuspelaajia joukkueessa oli maalivahdin lisäksi kolme kenttäpelaajaa, yhteistyö PSS-seuran kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. B -tyttöjen joukkueessa on hyvä ja innostunut meininki ja tyttöjen 1. ketju oli myös naisten peleissä pirtein ” kommentoi päävalmentaja.

Tytöille 2 pistettä B-tyttöjen 1- divisioonassa ja naisille 3 pistettä naisten 2- divisioonassa.