Tor – TPS 6-5 ja (1-3, 2-1, 2-1, 1-0)

Tor otti kauden ensimmäisen voittonsa hienon taistelun jälkeen. Ottelun alkupuoliskon vierailijajoukkue istui tukevasti kuljettajan paikalla. Ottelun käännekohta nähtiin toisessa erässä TPS:n siirryttyä jo 4-1 johtoon. Torin valmennus reagoi ja maaliin vaihdettiin Tommy Grönberg. Samalla siirryttiin pelaamaan pääosin kahdella viisikolla. Muutosten jälkeen Tor sai käännettyä päävirtakytkimen ON-asentoon ja peli-ilme muuttui arasta taistelevaksi.

TPS osoitti että pisteet ovat liigassa tiukassa. Tänään Torilta vaadittiin hyvää ylivoimapelaamista ja tasoituksen vääntämistä ilman maalivahtia varsinaisen peliajan lopussa. Jatkoajalla Niklas Niiranen ehti kilauttamaan tolppaa ennen syöttöä isoveli Joni Niirasen voittomaaliin.

Torin taistelu liigapisteistä jatkuu torstaina 11.10., jolloin joukkue kohtaa vieraissa Nokian KrP:n.

Torin tehomiehet:

Niklas Niiranen 2+1, Joni Niiranen 1+2, Juha Kivilehto 1+1, Valtteri Etholen 1+0, Andreas Hietala 1+0, Peik Salminen 0+1