Naisten kausi käynnistyy lauantaina

Naisten-ja tyttöjen sarjapelit alkavat tulevana lauantaina 29.9. Tytöt aloittavat ottelulla SB Vantaata vastaan Keravan Klondyke Areenalla klo 11.00 . Kyseessä on alkusarjan ottelu jossa karsitaan joukkueet ylempään- ja alempaan jatkosarjaan.Vastustaja on lohkon ehkä kovimpia joukkueita, joten heti alkuun reipas vääntö.

Naisten kausi alkaa otteluilla SSV:tä ja SB Vantaa II joukkueita vastaan. Ottelut pelataan klo 15 ja 17 Hakaniemi 2 kentällä. SSV on naisjoukkueelle uusi tuttavuus. Joukkuehan putosi 1-divisioonasta viimekauden päätteeksi ja on hakemassa tosissaan nousua ylemmäksi eli luvassa mielenkiintoinen ottelu. SB Vantaa II joukkue on tuttu vastustaja naisille edelliskaudelta, vauhdikas ja nuorekasjoukkue joten ei siinäkään pelissä ole pisteet helpolla jaossa TORin naisille.

Naistenjoukkue on farmisopimuksen ansiosta saanut mukaan kokoonpanoon maalivahdin ja kolme kenttäpelaajaa PSS seurasta. Loviisan TORin Minna Nurmi pelaa puolestaan PSS naistenliigajoukkueessa tulevana viikonloppuna joten ei pääse mukaan kokoonpanoon. ” Kova lohko taas tänä vuonna jossa useampi joukkue joka hakee tosissaan nousua 1-divariin tulevalle kaudelle. Kauden aikana on voitettava peleistä n. 90% mikäli halutaan päästä karsintoihin noususta. ME tehdään omaa juttua nöyrällä asenteella loppuun asti taistellen. Hyvillä ja luottavaisin mielin lähdetään sarjaan.Osalle tytöistä tulee kolmen pelin päivä, joten kesätreenien pohjaa mitataan tosissaan. ” kommentoi valmennus.