Ball Crackers – Loviisan Tor 5 – 7

Torin naisten joukkue pelasi viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarjakauden avausta Kotkassa Ball Crackersia vastaan keskiviikkona 19.9. Peliin jouduttiin lähtemään hieman vajaalla kolmella kentällisellä, vaikka muutama puolustajakin nostettiin mukaan hyökkäysketjuihin. Muutoksista huolimatta yhteispeli toimi hyvin ja Tor pelasikin varman ja tasaisen ottelun. Molemmat joukkueet pitivät palloa ja karvasivat maltillisesti, joten sekä sovittuja avauksia että puolustuskuvioita päästiin kokeilemaan ja harjoittelemaan hyvin.

Vasta viimeisessä erässä takaa-ajoasemassa olleet kotkalaiset nostivat karvaustaan huomattavasti, joilloin myös loviisalaiset joutuivat tekemään huomattavasti enemmän töitä pallokontrollin eteen. Vastustajan painostuksesta ja kavennusmaalista huolimatta Tor piti tällä kertaa pelinsä hyvin kasassa, eikä sitä kuuluisaa ”paniikkinappulaa” tarvinnut kenenkään käydä painamassa. Neljän viisitoistaminuuttisen erän jälkeen ottelu päättyi loviisalaisille mieluisasti 5-7 tulokseen.

Maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat Linda Henriksson (3), Henrietta French, Laura Lehtola, Mette Wecksten ja Mira Kettunen. Harjoitusottelu oli hyvä pohjustus alkavaan kauteen ja pelitapahtumia on ottelun jälkeen käyty joukkueen harjoituksissa läpi. Seuraavaksi suunnataan katseet kohti naisten sarja-avausta, joka pelataan Hakaniemen Arena-Centerissä tulevana lauantaina 29. päivä syyskuuta.