TOR kärsi 4 – 6 Tappion

Torin kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi katkerasti 4-6 voittoon SSV:lle. Ensimmäiset 30 minuuttia oli Torin ja joukkue johtikin 3-1, pelin viimeiset 30 min SSV voitti 1-5.
Allekirjoittanut oli poissa kurkkutulehduksen takia. Muuten Tor lähti terveenä peliin kolmella hyökkäyskolmikolla sekä kahdella pakkiparilla. Hyökkäyskentät oli: avauskenttä Hietala – Jaakkola – Hällfors, kakkonen Etholen – J. Niiranen – Andersson sekä mainiosti pelannut kolmas kenttä Liljebäck –Lehkonen – Jousi. Pakkeina toimivat Ruohonen – J. Kivilehto sekä Venäläinen – N. Niiranen. Maalissa pelasi Nordström.

Hienoa oli nähdä miten hyvin kotijoukkue tuli pallon kanssa ylös puolustuksesta myös vaikka vastustajat antoi painetta ylhäällä. Ray Backmanin työkalut alkaa näkyä kentällä mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Tänään se ei kuitenkaan riittänyt ja SSV vei pisteet Helsinkiin rutiinisuorituksella. Torilla oli tarjolla tasoitusmahdollisuudet kun SSV otti 2 min. jäähyn 3,5 min ennen pelin loppua. Ylivoima ei tuottanut kuitenkaan tällä kertaa tulosta ja SSV:n Olkkonen tuli jäähyaitiosta juuri sopivasti ja avusti Forstenin maalin joka sinetöi pelin lopullisesti.

Kaksi peliä ja 0 pistettä. Paremmin olisi sarja voinut alkaa. Mutta ei alkanut. Vastustajat olivat valmiimpia kuin me ja tällä hetkellä parempia. Molemmat pelit olivat ”maalin peliä” jotka muistuttavat taas että pienet asiat ratkaisee. Joukkueen asenne ratkaisee miten me reagoidaan tähän tilanteeseen. Valmentajalla on hyvät lääkkeet meille ja meidän pitää olla kärsivällisiä ja yrittää jatkaa mitä olemme aloittaneet. Uudet asiat vievät aikaa ennen kuin alkaa toimia niin kuin pitää. Olemme kuitenkin menneet koko ajan eteenpäin. Seuraava askel otetaan ja voittoja alkaa tulla. Uskon ja luotan että luottamus ja kärsivällisyys löytyvät voiton tahdon lisäksi. Tästä tulee hieno kausi.
Kiitos ja nähdään lauantaina
# 14