TOR voitti sipoolaiset

Tor jatkoi tiistai-iltana treenipeliensä sarjaa Agricola-hallissa, kun vastaan asettui sipoolainen ÅIF.

Tor hallitsi kauttaaltaan ensimmäisen erän tapahtumia. Parin minuutin pelin jälkeen Peik Salminen ryösti pallon hyökkäyspäässä ja syötti maalin eteen Jonas Hällforssille joka pisti pallon maaliin vastustajan estelyistä huolimatta. Hetkeä myöhemmin vieraille tuomittiin rankkari melko helpoin perustein. Torin maalissa tänään pelannut Kalle Hovi torjui kuitenki sipoolaisen vedon taitavasti. Seuranneen alivoiman aikana Niklas Anderssonin voimakas karvaus tuotti tulosta, kun hän pallonriiston jälkeen rynni yksin läpi, ja sijoitti pallon vasempaan kulmaan. Peli 2-0. Sitten seurasi kaksi hyvinkin samanlaista maalia. Tor sahasi vastustajan puolustuksen auki hyvillä pallonsiirroilla, ja Teemu Venäläinen pääsi niittaamaan pallon kahdesti verkkoon maalin edestä. Molemmissa maaleissa syöttäjäna Ville Lehkonen.Erä päättyi torille 4-0.

Toisen erän puolivälin paikkeilla Tor sahasi jälleen vieraiden puolustuksen auki.Peikin hyvä syöttö maalin kulmalle ja Jonas Hällforssille illan toinen maali. Tor hallitsi edelleen tilanteita, mutta kesken painostuksen ÅIF iski nopealla vastahyökkäyksellä kaventaen lukemat 5-1. Erän loppupuolella, jälleen aktiivisen karvauksen jälkeen, pääsi Joni Niiranen nollakulmasta iskemään pallon verkkoon. Syöttäjänä Peik Salminen. Tauolle numeroissa 6-1.

Kolmanteen erään tehtiin kentällisiin pieniä muutoksia. Karvauspeli toimi edelleen, ja Julius Jousi syötti pallonriistonsa jälkeen maalin edustalle olevalle Sami Aallolle, joka paukautti komeasti tulostaululle numerot 7-1. Hetkeä myöhemmin isännille pallonmenetys omalla alueella, ja vieraille illan toinen maali.Pari minuutti lisää pelattu, ja taas vieraille rankkari. Mutta jälleen nuori Kalle Hovi piti pintansa, pakottaen vetäjän pieneen kulmaan, josta veto meni ohi. Seuranneen ylivoiman ÅIF käytti hyväkseen. Hieno ylivoimakuvio, ja taululle loppunumerot 7-3.

Ihan mukava esitys Torilta. Pelin selkeää hallintaa, nopeaa ja laadukasta syöttelyä, mutta joku voisi toivoa enemmän laukauksia.