SUNNUNTAINA EDESSÄ ISO PELI LAPPEENRANNASSA

 

Sunnuntaina Tor matkaa tärkeään otteluun NST:tä vastaan. Molemmat himoitsevat paikkaa auringossa ( pleijarit ), mutta myös karsintaraja on hyvin lähellä peräti viidelle joukkueelle! NST on saanut ryhmänsä kasaan alkukauden vaikeuksien/loukkaantumisten jälkeen. Joukkue on liikkuva ja agressiivinen. Suurimpina niminä Janne Louhelainen 15+23 ja Tommi Mäkelä 24+10. Silmiin pistää myös erittäin fyysisesti pelaavat Vili Rahkonen ja Tuomas Arponen. NST on onnistunut voittamaan kotonaan mm. Classicin ja viimeksi se murskasi Happeen peräti 14-3. Viimeisin SSV-peli oli myös kelpo esitys sunnuntaina. Ensimmäisellä kierroksella NST katkaisi tappioputkensa juuri Toria vastaan ja on siitä lähtien pelannut erinomaisesti.

Tor on kärsinyt viimeiset pari viikkoa flunssa-aallosta ja alkuviikon treenit muutettiin omatoimisiksi, jotta pelaajat olisivat toisistaan erossa ja tervehtyisivät. Lisäksi ryhmä tarvitsee puhtaasti lepoa tiukan viikon rypistyksen jälkeen. Joukkue kokoontuu treeneihin torstaina ja perjantaina. Tärkeintä onkin löytää paras mahdollinen vire otteluun, jota saatiin seurata Oilers-ottelun jälkimmäisellä puoliskolla. Myös Tor on pelannut viimeisimmät pelinsä hyvin ja lisäpisteitä on vienyt vain ankara sairastelu, joka oli kaataa puolet joukkueesta viime viikon peleissä. Nyt joukkueessa on ankara taistelu pelipaikoista ja se on tehnyt esityksille hyvää. Taistelija Juuso Meriläisen paluu oli myös tärkeä palanen Torille.

Tilanne liigassa on ennätyksellisen tiukka vähän joka suuntaan. Pleijareihin mielii peräti viisi ryhmää kahden pisteen sisällä. Jos näihin peleihin ei pelaajat syty…Luvassa on ankara taistelu sunnuntaina. Mukaan on luonnollisesti lähdössä tuhti ryhmä Torin faneja.

NST – Tor 26.2 klo 17:00.