TOR MATKAA TUOREEN CUP-MESTARIN VIERAAKSI KESKIVIIKKONA!

Tapanilan Erä voitti näytöstyyliin Classicin Cupin finaalissa lauantaina. Mosalaiset käänsivät alun hämmennyksen ( 3-0 ) voittamalla loppupelin peräti 0-9! Joten kovassa kunnossa on tuleva isäntä juuri nyt. Syksyllä Erä voitti Torin loviisassa 3-6 halliten peliä maalivahtin torjuntojen valossa selkeästi ( 29-13 ). Lopullisesti peli ratkesi vasta aivan ottelun päätösminuuteilla.

Viime kaudella Tor onnistui voittamaan Erän Tapanilassa vahvan puolustamisen ja vastaiskujen tehokkuuden ansiosta. Tor on tehnyt pieniä viilauksia kentällisiin rikkonaisen viikon vuoksi. Pelaajia oli sairaana edellisellä viikolla useampi ja se hankaloitti viisikoiden muodostamista jälleen kerran. Maanantaina tilanne näyttää paremmalta ja tarkoituksena onkin saada pari ehjää harjoitusta ennen keskiviikon koitosta.

Tule mukaan kannustamaan Toria tiukassa ottelussa Erää vastaan, joka pelataan nyt siis Vantaan Energia-Areenalla, osoite rajatorpantie 23. Ottelu alkaa klo 18:30.