B-JUNNUILLE VOITTO JA TAPPIO

 

Eliittisarja, Tiikeri Areena Tikkurila 14.1.2012

TOR – PSS 6 – 7 (1 – 2)(2 – 2)(3 – 3)

Ottelu alkoi mahdollisimman epäonnisesti, kun jo puolen minuutin pelin jälkeen PSS:n ensimmäinen kaukolaukaus upposi. Sen jälkeen mentiin sitten tasatahtiin maalinteossa, vaikka meillä oli pelillisesti hienoinen yliote. Pettymys oli melkoinen kun loppusummerin soidessa tulos oli 6 – 7 PSS:lle. Eräs PSS:n pelaajista totesikin, että onko heidän voittonsa tosiaan totta.

Pistemiehet: Aleksi Koso 3 + 0, Markus Hällsten 1 + 2, Teemu Lampi 1 + 1, Alex Holmström 1 + 0, Emil Raunio 0 + 1, Petri Vikman 0 + 1.

 

 

 

TOR – FBC Elit 8 – 3 (2 – 2)(2 – 1)(4 – 0)

 

Taisi ensimmäisen pelin tappio kirvellä poikiamme, kun voitontahto tässä pelissä näkyi heti alusta asti, ja vaikka vastustaja aloitti pelin kaasu pohjassa antoivat poikamme heti täyden vastuksen. Kuten eränumerotkin osoittavat tyhjeni vastustajamme takki kolmannessa erässä ja väsymyksen iskettyä tuli virheitä ja jäähyjä. Viimeinen erä oli täysin poikiemme näytöstä.

 

Pistemiehet: Markus Hällsten 3 + 2, Petri Vikman 1 + 2, Toni Selin 1 + 1, Samuli Jurmu 1 + 0, Mikael Nordenswan 1 + 0, Emil Raunio 1 + 0, Teemu Lampi 0 + 1.