EI PISTEITÄ TURUSTA

 

TPS – Tor 6 – 4

Ottelun alku oli selkää kotijoukkueen pyöritystä, mutta minuuttien edetessä rupesi Tor saamaan juonesta kiinni. Molemmat rakensivat muutaman paikan vuorotahtiin. TPS saa helposti avausmaalinsa vieraiden maalivahdin odottaessa poikittaisyöttöä jättäen etukulman auki. Tor saa koko ajan pelinsä paremmin toimimaan ja hyökkää innokkaasti, joka kostautuu toisinaan kotijoukkueen vastahyökkäyksiin. Ansaittu tasoitus nähdään reilut pari minuuttia kotijoukkueen avauksesta Jonas Hällforsin ohjatessa pallon maaliin. Avauserä 1 – 1.

Toinen erä alkaa jälleen lievässä kotijoukkueen hallinnassa. TPS saa muutaman hyvän pallollisen hyökkäyksen ja Tor hakee vielä otetta peliin uudelleen. Kotijoukkue tekee ansaitun johtomaalin Miikka Sokan toimesta. Kolmannen maalinsa TPS tekee ylivoimalla kuvion keskeltä hieman onnekkaasti ruuhkasta. Tor saa kuitenkin pelinsä jälleen uomiinsa ja loppuerän voi todeta olevan vieraiden hallintaa. Tilanteita luodaan Pyry Luukkosen vartioimale maalille. Yritys palkitaan Andreas Hietalan toimesta upean oman pään pelin käännön jälkeen. Tasoitus roikkuu ilmassa mutta tauolle siirrytään kotijoukkueen maalin johdossa.

Päätöserä alkaa hienosti. Erinomaisesti rakennettu hyökkäys tuo vieraat tasoihin Jukka Lindgrenin viimeistellessä maalin. Sitten on edessä mustat minuutit. Kahdella identtisellä keskialueen virheellä kotijoukkue tekee kaksi helppoa maalia. Palloa kuljetetaan keskialueen ruuhkaan ja lopputulos näkyy heti taululla. TPS tekee vielä kuudennen maalin vieraiden avustuksella. Fiilis on lyöty hetkeksi ja henkeä koetellaan toden teolla. Tor tekee vielä kavennuksen pelin lopussa ilman maalivahtia, mutta tappio on tosiasia lukemin 6 – 4.

Peli ei ollut huono jalaadukkaissa maalipaikoissa uskaltaa kirjoittaa vieraiden olleen edellä kotijoukkuetta. Kun maalinteko tökkii, niin tilanteissa mennään hieman yli ja tämä avaa vastaiskuille paikkoja. Lisäksi hetkittäinen nöyryyden puute näkyi kolmannen erän parilla karkealla virheellä. Niistä maksetaan kovaa hintaa juuri nyt pisteiden muodossa. Positiivista oli pelaajien taisteleva ilme ja asenne läpi pelin. Peliin päästiin hyvin pienellä ryhmällä, mutta kaikki täyttivät paikkansa ja henki oli joukkueessa erinomainen. Rosterista olivat sivussa Pekka Lindgren, Jyri Laine ja Aigars Belasovs, joka pystynee aloittamaan lajiharjoittelun parin viikon sisällä.

Sunnuntaina matkataan Josban vieraaksi ja slloin on taas uusi mahdollisuus pisteille!