VIIKONLOPPUNA SPV&NST

 
Loviisan Tor lähtee lauantaina matkaamaan kohti lakeuksia kun vastaan asettuu sarjanelonen SPV. Kärkijoukkueiden tapaan peliveljiltä löytyy maailmanmestareita, maajoukkueen vakiopeluria jne..Mutta hyvin laittoi Tor viime kaudella hopeamitalistille kampoihin. Kotona tiputtiin maalilla erinomiaisen taistelun jälkeen ja vieraissa painittiin myös tasainen vääntö, jossa kahden maalin johto kääntyi niukaksi tappioksi. SPV kohtaa perjantaina vieraissa vielä Classicin. SPV vahvimpina aseina voidaan pitää pitkään yhdessä pysynyt nippu, erinomainen ykköskenttä ja paluuta maalille tekevä huippumokke Jarno Ihme. Tor on saamassa hiljalleen kolmea kenttää kasaan ja nyt vaan muutamia pelejä kun saadaan pelata isommalla nipulla, niin tulokset alkanevat muotoutua tasaisimmiksi. Lisäksi ylivoimaa harjoitellaan runsaasti. Matkaan on lähdössä myös bussillinen urhoollisimpia kannattajia..

Sunnuntaina matkataan omaan halliin kohtaamaan NST. Yöpyminen hoidetaan SPV-pelin jälkeen hotellissa parkanossa ja kotisaldoa pyritään parantamaan menemällä ns. vieraspeliin. Lisäksi saadaan nukkua täydet unet yöllä matkaamisen sijaan. NST on elänyt vaikeaa nousijan kautta, mutta pelannut pääsääntöisesti tasaisia tuloksia koviakin ryhmiä vastaan. Joukkueessa on talenttia kyllä liigaan. Monet muistavat hyvin taitavan Janne Louhelaisen ja joukkueessa on taitoa myös vaikkapa Aapron, Vainikaisen jne..muodossa. Torilla ei kuitenkaat sen enempää sympatiaa karjalaisille heru, vaan tarkoituksena on ottaa täydet pisteet tavalla tai toisella. NST pääsee otteluun viikon huilin jälkeen.

26.11 18:30 SPV – Tor

27.11 18:30 Tor – NST