TORIN LIIGA-KAUSI ALKAA LAUANTAINA

 

Uudistunut Tor avaa lauantaisella TPS-ottelulla liigakauden 2011-2012. Joukkueessa on kentällisen verran uusia pelaajia ja uusi maalivahti. Maalille Tor juoksuttaa tulevalla kaudella Grönbergin lisäksi Teemu Kortelaisen. Puolustukseen Tuomas Savukosken ja myöskin Pekka Palomäki jatkaa uraansa pitkän loukkaantumisen jälkeen. Hyökkäykseen hankittiin Jyri Laine, Mikko Piippo, Nicholas Heiniö ja Valtteri Etholen.

Loukkaantumiset ovat olleet harjoituskaudella suurena huolenaiheena. Tampereen turnauksen jälkeen on sivussa ollut pelaajia vaihteleva määrä. Tämä on haitannut etenkin viisikoiden hahmottamista, ja tekee sitä edelleen. Jalkeille saadaan kuitenkin avaukseen hyvä ryhmä. Sivussa avauksesta on varmuudella Jyri Laine ja Aigars Belasovs. Jonas Hällforsin pelaaminen on epävarmaa. Juuso Meriläinen on poissa estyneenä, mutta seuraavassa pelissä mukana. Laineen poissaolo on harmittava, sillä mies takoi Gatorade-turnauksessa maaleja liukuhihnalta ( mm. hattutemppu vs. SSV ). Pieniä viilauksia tehdään kentällisiin vielä tällä viikolla.

TPS on avauksessa vastassa. Viime kaudella voitot menivät joukkueiden välillä 1-1. Molemmat voittivat ottelunsa vieraissa. Turkulaisilla on jalkeilla nuori, liikkuva ja taitava ryhmä. Etenkin kääntöpelissä joukkue on mennyt suuresti eteenpäin ja pallollinen rohkeus on parantunut paljon. Luvassa on tiukka taistelu pisteistä.

Tule seuraamaan kauden avausta lauantaina 24.9 klo 17:00. Loviisan Tor – TPS.