KAUSI PÄÄTÖKSEEN VOITOLLA PORISTA!

FBT Pori – Loviisan Tor  4 – 8   ( 3-2, 0-1, 1-5 )

Vierasjoukkue päätti kautensa komealla voittoputkella hoitamalla pisteet kotiin myös FBT:n vieraana. Tor pääsi vastoin porilaisia otteluun täysin paineettomassa tilanteessa ja se näkyi ottelun edetessä. Pori aloitti ottelun vahvasti voittamalla kaksinkamppailut ja ollen ahnaampi muutoinkin kentällä. Avausmaali syntyikin ansaitusti Teijo Vienolan toimesta ajassa 2.51. Täysi bussillinen Torin faneja sai hurrata tasoitusta kuitenkin reilun minuutin kuluttua, kun Jonas Hällfors kuittasi maalillaan pelin tasoihin J. Niirasen syötöstä. Pori siirtyi kuitenkin taas johtoon seuraavassa vaihdossa. Avauserä jatkuu kotijoukkueen hallitessa tapahtumia ja kun joukkueet tekevät vielä maalin mieheen, siirrytään tauolle kotijoukkueen maalin johdossa.

Toinen erä oli erittäin vauhdikas. Tilanteisiin mentiin surutta ja erotuomareilla oli täysi työ pitää peli hallinnassaan. Palloista taisteltiin huikealla vauhdilla ja Tor oli tauolla päättänyt tapella voitosta. Erän viimeisellä minuutilla ottelun hahmo Jonas Hällfors kuittaa pelin tasoihin.

Päätöserään tuli rento Tor ja jännittynyt kotijoukkue. Vaikka FBT siirtyi vielä erän alussa maalin johtoon, siirtyi ote hiljalleen ja vahvasti Torin haltuun. Pallollinen peli oli uomissaan ja kaksinkamppailut rupesivat kääntymään vieraille. Hällfors tasoittaa ja vieraat vastaavat ottelun lopuista neljästä maalista hoitaen ottelun kotiin tyylikkäästi maalein 4-8.

Torin kausi päättyi tyylikkääseen kolmen ottelun voittoputkeen ja sijoituksena nosijalla hieno 9:s. Joukkue matkaa lauantaina kauden päätösristeilylle ja analyysiä kaudesta ensi viikolla. Suuret kiitokset taas faneille, jotka olivat Porissakin äänekkäänä paikalla. Isompi miinus kotijoukkueen järjestyksenvalvojalle, joka esti palosireenin tuomisen urheilutalolle.