TOR MATKAA JÄLLEEN TAMPEREELLE

Loviisan Tor kohtaa perjantaina KOOVEE:n ja panokset ottelussa ovat molemmille korkeat, vaikka hieman eri sijoituksista. Tor taistelee  sarjapaikastaan, kun taas KOOVEE tappelee tosissaan vielä kotiedusta pleijareihin.

Tor kohtasi edellisellä viikolla sarjan kärkijoukkueet ja pisteitä eituo raskas rupeama tuonut. Hyvin pelattiin Oilersia ja Classicia vastaan, mutta sunnuntaina olivat patterit loppu SSV:tä vastaan.

Odotettavissa on tiukkaa vääntöä puolustuspelaamisen suhteen ja molemmat joukkueet luottanevat vastaiskujen voimaan. Kotiottelussaan Tor kärsi nimenomaan vastaiskujen vuoksi tappion KOOVEE:lle.    Tamperelaisten tärkeimpinä ovat hääränneet pisteiden valossa V-M Luukko ( 26+15 ),Marko Lahtinen ( 24+12 ) ja Ville Matikainen ( 18+5 ). Maalille joukkueella on laittaa maan parhaimpiin häkkäreihin lukeutuva persoonallinen Pekka Nieminen, joka oli loistavassa vireessä Loviisassa.

KOOVEE – Tor 25.2.2011 klo 18:30 Spiral-halli.