MESTARI EI ANTANUT ARMOA

Tor – SSV 3-6 ( 2-1, 0-4, 1-1 )

Yleisöä:475

SSV ei antanut kotijoukkueen salama-alun yllätää. Tor tuli peliinpyörremyrskyn lailla ja siirtyi kahden maalin etumatkalle vajaan kuuden minuutin jälkeen. Ote oli kuitenkin hienokseltaan vierailla ja ansaittu kavennus syntyikin Juho Järvisen toimesta ajassa 9.03. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen maalin johdossa 2-1.

Toinen erä oli SSV:n näytöstä. Vieraat jatkoivat kovaa karvaustaan ja olivat voittajia lähes kaikissa kaksinkamppailuissa. Maalinteossa onnistuivat kahdesti Järvinen ja Tiitu. Kuvaavaa oli tilanteiden hukkaaminen jopa ylivoimalla, josta SSV rankaisi armotta. Erä vieraille puhtaasi ja ansaitusti  0-4.

Päätöserään sai kotijoukkue jälleen pienillä muutoksilla paremmin pelistä kiinni. Hällfors toi ykköseen tulivoimaa ja muutamia maukkaita tilanteita sai myös kotijoukkue luotua. SSV onnistui kertaalleen ylivoimalla Harri Forstenin toimesta. Ottelun kauneimmasta osumasta vastasi kuitenkin Tor, kun pallo liikkui komeasti ykkösellä lopulta Hällforsille, joka sai siirtää pallon lähes tyhjiin. Tor pelasi lopussa vielä ilman maalivahtia luoden pari hyvää maalipaikkaa, mutta Henri Toivoniemi kesti vieraiden maalilla.

SSV oli selkeästi sisuuntunut Classic-tappion jälkeen ja otti kotijoukkueen tehokaksikon pelistä onnistuneesti pois. Vieraat ottivat kiistattoman voiton ja se on vain hyväksyttävä. Kotijoukkue ei saanut vieläkään alkukauden tapaista hurmosta päälle kotikentällä ja se on tällä hetkellä aikamoinen mysteeri. Tuomarikaksikko Lund – Vilkki onnistui pelissä mainiosti.