NAISILLE KAKSI PISTETTÄ SIPOOSTA

 

Sunnuntaina 13.2.2011 pelattiin Sipoossa Ingman Areenalla
Suomensalibandyliiton etelä-suomen alueen II-divisioonan turnaus.

Sarjassa pelataan otteluita kahdessa lohkossa ja lohkojen kaksi parasta pääsevät pelaamaan noususta I-divisioonaan ensi kaudeksi. Ennen sunnuntain pelejä Torin naiset johtivat lohkoaan 3 pisteen erolla toisena olevaan ÅIF:nnaisjoukkueeseen.

Päivän ja aamun ensimmäinen ottelu pelattiin kylmissä olosuhteissa kunIngman Areenan pressuhalli ei kyennyt pitämään paukkupakkasia seinien ulkopuolella. Vastustajaksi tuli emäntä joukkue ÅIF joka oli jo aiemminsaavuttanut kauden tavoitteensa eli sarjapaikan säilyttämisen. Ottelu oli kiihkeää taistelua tilanteiden vaihdellessa päästä päähän tuomari kaksikon viheltäessä omituisia ratkaisujaan, liekö pillit olleet kohmeessa. Maaleja tehtiin vuoro tahtiin vaikka loviisalaisilla oli huippu paikkoja enemmän
kuin vastustajalla. Sipoolaisten maalivahti torjui kuitenkin loistavasti ja ottelu päättyi lopulta 2-3 ÅIF:n voittoon.

Päivän toinen ottelu oli sarjan häntä joukkuetta vastaan. Derius on kärsinyt pelaajapulasta koko kauden ja niin tälläkin kertaa. Vain kuudella kenttä pelaajalla pyristellyt joukkue ei voinut Torin naisille mitään vaan loviisalaiset tekivät maaleja tasaiseen tahtiin ja hallitsivat pelitilanteita. Runsaasti tuhlatuista maalipaikoista huolimatta onnistui joukkue tekemään loppu numeroiksi 9-1. Kun joukkueen nouseva lahjakkuus Amanda Silfvastkin sai pallon mukaan kotiin ensimmäisen naisten sarjan maalin kunniaksi, niin pisteet Loviisan naisille ja sarjan kärkipaikka säilyi pisteen erolla sipoolaisiin.

Jäljellä on vielä kolme runko sarja ottelua kahdenviikon kuluttua. Joten jännitystä riittää loppuun asti.

Valmennuksen kommentit: Jatkoa ajatellen ihanne tilanne olisi ollut ne neljä pistettä. Kaksi pistettä on kuitenkin hyvin ja sarjan kärkipaikka säilyi meillä. Nyt harjoitellaan ja hiotaan kuvioita kuntoon jotta ollaan iskussa koko kauden loppuun asti. Tyytyväisiä ollaan , jokainen pelaaja pystyy ratkaisemaan otteluita ja tekemään maaleja. Se tekee vastustajan elämän aina vaikeaksi.