TORIN NAISILLE YKSI PISTE

 

Sunnuntaina 28.11. pelattiin naisten II-divisioonan ottelut Tikkurilan Tiikeri areenalla. Sarjaa on karkeasti ottaen puolessa välissä. 10 pelattua ottelua ja 11 runkosarjapeliä jäljellä. Vastassa oli Tiikerit II, sarja kolmonen, ja ÅIF , sarja kakkonen.

Päivän ensimmäinen ottelu oli kotijoukkue Tiikerit II vastaan klo 10 ollen päivän ensimmäinen peli. Edellinen kohtaaminen päättyi Torille 4-3. Ottelu oli alusta asti naisjoukkueella hakusessa ja parasta osaamista ei päästy näyttämään. Syöttö peli, joka on ollut aiemmin joukkueen pelinrunko ja vienyt monen vastustajan kahville, ei lähtenyt pyörimään ja ottelusta tuli tiukkaa puurtamista. Liekö uusilla ketju kokeilullakin ollut osuutta asiaan? Toisen erän loppupuolella tilanteessa 2-4 Tor otti aikalisän ja paluulla tuttuihin ketjuihin haettiin voittoa ”sata lasissa”. Yhtä maalia enempää ei saatu aikaiseksi vaikka kolmannen erän lopun naiset pelasivat kuudella pelaajalla ilman maalivahtia. Kauden toinen tappio oli tosiasia maalein 3-4 Tiikereille.

Päivän toinen peli oli ÅIF vastaan joka edellisessä kohtaamisessa voitettu 6-3. ÅIF on noussut hyvällä pelillä lohkon toiseksi joten tiedossa oli tiukka vääntö. Tor lähti otteluun tutuilla ketjuilla kauden alun otteluista.Ottelu olikin tasainen josta ei kontaktia puuttunut eikä tiukkoja tilanteita. ÅIF maalivahti esitti parastaan kun Torin naiset laukoivat kohti maalia ja samaan sai venyä Torin maalivahti Laura Karppinen. Tiukan taistelun tuloksena pisteet jaettiin 3-3 tuloksella.
Naisten joukkue säilytti kuitenkin sarja johtonsa ja 12.12. pelattavaan kotiturnaukseen saatiin kutkuttavat asetelmat kun ÅIF on pisteen päässä ja Tiikerit sekä Korska ovat kolmen pisteen päässä.

Valmennuksen kommentit: ”95 % valmistautuminen on 50% suoritus.” Näin se toteutui täysin tällä kertaa naisjoukkueen kohdalla. Pelaajat tekivät kovasti töitä mutta ehkä juuri ketjujen koostumuksen vaihto sotki peliä. Ehkä ei kannata jatkossa kärki joukkueita vastaan. Hyvä muistutus meille kaikille, että EI ne pisteet ilmaiseksi tule II-divarissakaan ja omaa tekemistä pitää jatkossakin parantaa kautta linjan. Pelillisesti vielä taso vaihtelee liian paljon: hyvänä päivänä pärjätään ”kelle vaan” ja kun ei olla omassa jutussa sisällä niin sarja jumbot vie, kuten Bertta pari viikkoa sitten. Tästä otetaan oppia ja skarpataan jatkoon. Joukkuetta ei voi yrityksen puutteesta syyttää, töitä tehtiin tosissaan ja olihan peleissä hyviäkin juttuja. Kokonaisuus ei vaan ollut riittävällä tasolla voittoihin.

NAISET II-DIV. 2.LOHKO
Loviisa 10 7 1 2 40- 19 15
ÅIF 10 6 2 2 39- 21 14
Tiikerit II 10 5 2 3 33- 27 12
KorsKa 10 4 4 2 25- 22 12
FB Falcons 10 5 1 4 25- 31 11
PSS II 10 2 3 5 26- 40 7
Paksu Bertta 10 3 0 7 18- 28 6
Derius 10 1 1 8 13- 31 3