TOR HAKI PISTEET TURUSTA

 

TPS – Tor 2-6 ( 0-2, 1-2, 1-2 )

TPS oli maanantai-illan vastus tv-ottelussa Caribia-areenalla turussa. Loviisan Tor olil jo sunnuntaina esiintynyt vahvasti Erä-ottelussa ja sama peli-ilme säilyi myös maanantaina. Tor hallitsi avauserän tapahtumia. Jukka Lindgrenin ( Mihails Kostusevs ) ja Dan Forstömin ( Andreas Hietala ) maaleilla tauolle mennään kahden maalin johtoasemassa. Kotijoukkueella oli omat tilanteensa, jotka upeasti maalilla pelannut Paolo Keinänen pystyi torjumaan.

Toiseen erään vieraat pyrkivät hieman pallollisempaan peliin ja pitkittämään hyökkäyksiä turhien menetysten välttämiseksi. Erän alkuun Peik Salminen ajoi maalille vahvasti ja re-boundin iski maaliin Jere Jokinen. TPS saa avausmaalinsa hieman kaukaa lähteneellä laukauksella. Kotijoukkue saa lisää virtaa tilanteesta ja hetkittäin mennään avoimin ovin päästä toiseen. Erän loppuun vieraat saavan halvan oloisen maalin, kun Peik Salminen kokeilee puolesta kentästä. Hyvin muutoin pelannut kotijoukkueen maalivahti sylkee pallon eteensä ja Jukka Lindgren seuraa tilanteen hienosti lyöden irtopallon verkkoon.

Päätöserä on vierailta kohtuullisen kypsää esitystä. Ingus Laivins vie Torin jo neljän maalin karkumatkalle seurattuaan Mihails Kostusevin päädystä kimmonneen laukauksen ja siirtämällä pallon tyhjiin. TPS saa vielä kavennuksen Hautaniemen toimesta. TPS:llä oli tilanteensa ennen ja jälkeen maalinkin, mutta Keinänen jatkoi varmoja otteitaan. TPS hakee lopussa kavennusta ilman maalivahtia ja lopulta upeasti pallollista vastustajaa häirinneet Juuso Meriläinen & Peik Salminen karkaavat karkumatkalle tyhjiin. Juuso tarjoilee kapteenille syötön, jonka Salminen saa kunnian viimeistellä.

Loviisan Tor ansaitsi pisteet kypsemmän esityksen ansiosta. Turkulaiset haluttiin ja saatiin pois parhailta paikoilta pääsääntöisesti. Laukaisupaikat saatiin ohjattua kentän laidoille ja muutoinkin pitkälle maalista. Oma kääntöpeli toimi ajoittain hienosti ja maalintekopaikoissa oltiin vahvoja. Hienot pisteet.

Loviisan Tor saa muutaman päivän huilin ja torstaina alkaa valmistautuminen ensi keskiviikon Classic-otteluun. Ray Backman marsittaa voitosta voittoon kulkeneet manselaiset liikuntahalliin 27.10 klo 18:30. Kotijoukkue laittoi sunnuntaina viime kauden Cup-mestarin ja salibandyliigassa hopealle yltäneen Erän erittäin tiukoille. Pystyykö Classic vahvaan esitykseen myös Loviisan hornankattilassa?