TORILLE PISTEET VANTAALTA

 

AC Haki – Tor 4-5 ( 2-3, 2-2, 0-0 )

Loviisan Tor jatkoi vahvoja esityksiään salibandyliigassa. AC Haki joutui nöyrtymään vieraille lukemin 4-5. Haki pääsi kuitenkin ensimmäisellä laukauksellaan tekemään hieman helpohkon maalin reilun minuutin pelin jälkeen. Jonas Hällfors tasoitti pelin ansaitusti reilun viiden miinuutin pelin jälkeen hyvällä rannarilla Peik Salmisen toimiessa syöttäjänä. Salminen toimi itse maalintekijänä seuraavassa maalissa. Erinomaisen pallottelun jälkeen Meriläinen löysi Peikin, joka tälläsi suoraan syötöstä Torin johtoon 1-2. Pekka Lindgren jatkoi myös vaarallisia ja tehokkaita otteitaan tekemällä vieraiden kolmannen maalin Andy Hietalan syötöstä. Ottelu kulki vahvasti vieraiden painostuksessa. AC Haki sai kuitenkin kavennuksen erän loppupuolella merkkausvirheen seurauksena ja näin tärkeä ” koppimaali ” vieraille.

Toinen erä lievästi AC Hakin

Erän alkuun molemmat joukkueet saivat pelata ylivoimaa. Vieraiden yv oli hätäistä ja kohtuullisen vaisua. AC Haki puolestaan tasoitti pelin vain hetki ennen vieraiden rangaistuksen päättymistä Miika Häiväläisen toimesta. Maalin jälkeen sai kotijoukkue lisää intoa ja hallitsi ottelun tapahtumia. Vieraiden sankari Peik Salminen vei vieraat onneksi johtoon erän puolenvälin jälkeen Joni Niirasen syöttäessä. Lyhyt oli kuitenkin ilo tästä maalista. Vahva Jesse Tolvanen toi vieraat tasoihin jo minuutin päästä vieraiden maalin jälkeen. Erän loppupuolella Peik teki hattutemppunsa ja siirsi vieraat johtoasemassa tauolle. Erittäin tärkeä maali.

Kolmas erä pelin jäädyttämistä

Päätöserässä vieraat saivat uudelleen pelin juonesta kiinni. Molemmilla joukkueilla oli vain muutama tilanne. Tor sai muutamia erittäin pitkiä pallollisia jaksoja tyytyen vain pitämään pelivälineen itsellään. AC Haki sai parhaan paikkansa, kun Salminen komennettiin jäähylle estämisestä. Tor pelasi kuitenkin erinomaisen alivoiman luoden itse kaksi hyvää maalipaikkaa. Loppuerä oli kypsää pelaamista ja Hakin paras terä oli hieman kadoksissa. Lopun yritys ilman maalivahtia toi pari vaarallista tilannetta, mutta vieraat pelasivat järkevästi ja agressiivisesti saaden kaksi täydellistä avopaikkaa ottelun lopussa.

Kymmenen päivän huili peleistä – harjoittelemaan..

Tor siirtyy harjoittelemaan kohdatakseen Tapanilan erän kotonaan 17.10. Haki-pelistä olivat pois Niklas Niiranen, Sebastian Fager-Pintilä ja Paolo Keinänen sairauksien tai loukkaantumisesten vuoksi. Heistä vain Fager-Pintilän pelaaminen on epävarmaa 17.10, joten isommalla ryhmällä päästään seuraavaan peliin. Tommy Grönberg onnistui hienosti maalissa Hakia vastaan. Haki-otteluun oli tiensä löytänyt vajaat sata Torin kannattajaa, jotka näyttivät kannustamisen mallia.