TOR-OLS

 

Lauantai – pelipäivä – juhlapäivä!

Kaikki on valmista lauantaina alkavaan liigakarsinnan toiseen vaiheeseen. OLS saa vastaansa kaikkensa antavan kotijoukkueen. TOR pääsee peliin ja viikonloppuun kohtuullisista asetelmista. Vain Ingus Laivins on poissa kuumeilun vuoksi koko viikonlopun. Sääli, sillä Ingus pelasi erittäin hyvät pelit karsinnoissa Poria vastaan.

Videoita on varmasti pyöritelty molemmissa osoitteissa ja huomenna selviää, kumpi on aloituksessa paremmin hereillä ja tietoisena toisen tekemisistä. Loviisalaisten on oltava heti valmiina taas kovaan menoon, jota ensimmäinen sarja jo tarjosi. Aikaa ja tilaa ei ole, se pitää nyt jokaisella pelaajalla olla tiedostettuna. Runkosarjan tapainen leikittely on takanapäin.

Ole paikalla seuraamassa Loviisan Torin taistelua ensi kauden liigapaikasta. Loviisalla on vain voitettavaa ja Oululaisilla taas vain hävittävää. Loviisalainen yleisö on maan paras ja se toivottavasti nähdään taas lauantaina! Jatketaan viimekertaiseen tapaan ja palkinto tulee varmasti. Kunnon show pystyyn ja voitto kotiin!

Loviisan Tor – OLS 18:30 lauantaina – ole paikalla!