TOR KAATOI KELYN

 

Tor – Kely 7-3 ( 5-0, 1-1, 1-2 )
Yleisöä 220.

Avauserä kotijoukkueen näytöstä

Loviisan Tor aloitti tavoilleen uskollisena pelin erittäin vahvasti. Ajassa 00.14 Jonas Hällfors tarjoilee Peik Salmisen vapaaksi ja tämä tällää pallon varmasti maaliin. Kolmisen minuuttia myöhemmin Ville Lehkonen maalaa Dan Forströmin syötöstä taululle jo 2-0. Reilut viisi minuuttia ja elefantin kokoista apinaa selässään raahannut Aigars Belasovs tällää kotijoukkueen kolmannen maalin Lehkosen syöttäessä. Kely ottaa samassa ajassa aikalisän. Aikalisästä ei ollut juurikaan apua, vaan kotijoukkue painaa vimmatusti päälle. Teemu Venäläinen tekee upean maalin Andy Hietalan nerokkaasta syötöstä ja peli jo 4-0 ajassa 12.09. Juuso Meriläinen ottaa rangaistuksen ja Kelylle aukeaa sauma kavennukselle. Ennen ottelua palkittu Forsström antaa hyvän ylöstuonnin päätteeksi oivan syötön maalin eteen vahvan viikonlopun pelanneelle Jere Jokiselle, joka ei erehdy alivoimalla. 5-0 ei ollut erässä yhtään liikaa ja yleisö hymisteli tyytyväisenä.

Vaikea toinen erä

Liian hyvä avauserä taisi täyttää kotijoukkueen mahan. Tekemisestä tuli väkinäistä, seisovaa ja joukkuepelaaminen unohtui tyystin. Näin sitten Kelykin pääsi peliin mukaan ja kavensikin ansaitusti ottelun puolessavälissä. Tor loi kyllä edelleen paikkoja kiitettävästi, mutta nautiskelu ja turha leikkiminen tilanteissa lisääntyi erän edetessä entisestään. Jere Jokinen tekee kotijoukkueelle tärkeän maalin erän viimeisellä minuutilla Mihails Kostusevin syöttäessä. Erä 1-1.

Valmentaja haukkui – itsensä!

Viimeinen erä oli edellistäkin huonompi. Toki pitää Kelylle antaa tunnustusta parantuneesta pelistä, mutta silti..Valmentaja suomi itseään vielä pitkään ottelun jälkeen. Jos vaatii joukkueelta sitoutumista ja työntekoa, pitää itse myös olla hereillä. Allekirjoittanut toivoi pelin paranevan itsestään ja isomman vaihteen löytyvän automaattisesti. Kelyn pitkien pallojen heittäminen olisi pitänyt tyrehdyttää kovalla karvauksella miehenä liberoa vastaan tai pudottamalla heti pallonmenetyksen jälkeen kentällinen puoleen kenttään. Nyt peli jatkui päättömänä karvauksena ja etäisyydet pelaajien välillä olivat törkeän pitkät. Surkea esitys! Erä meni Kelylle 1-2. Kely pelasi lähes kokonaan pitkää palloa loviisalaisten maalille ja luotti isojen kaverien 1vs1-tilanteiden voittamiseen. Hyvin he siitä suoriutuivatkin. Tämän erän surkeuden ottaa valmentaja omaan piikkiinsä.

ÖN tähdet tänään: Jere 3, Andy 2 ja Gröba 1

Ensi viikonloppuna vastaan M-Team

Loviisa on menettänyt sarjassa vain yhden pisteen ja sen ottikin juuri tuleva vastustaja M-Team. Meilahden ylpeys aloitti divarin heikosti, mutta on sen jälkeen kulkenut vahvasti loviisalaisten tyyliin. Ottelusta lisää ennakkoa tulevalla viikolla.