VIIKONLOPPUNA VASTASSA PAPAS JA KELY

 

Lauantaina on vastassa Papas.

Kajaanilaiset ovat sarjassa sijalla 7. Tor aloitti kautensa Papaksen vieraana ja sai tehdä täyden päivätyön pisteiden eteen. Ottelu oli erittäin tasainen ja viimeisen erän kahdella maalilla pisteet Torille maalein 2-6. Torilla oli ottelussa 29 torjuntaa ja kotijoukkueella 26. Anssi Pyykkönen on tehnyt peräti 23 maalia ja johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä 27 pisteellään. Myös Heikki Käsmä on nakutellut komeat 15 maalia. Kaksikko on tehnyt noin puolet Papaksen maaleista. Papas on edellistä vuotta selkeästi parempi pallollisena ja kurinalaisuutta on saatu joukkueeseen myös aimo annos lisää. Viimeisimmässä ottelussaan Papas kaatoi vieraassa PSS:n selkeästi 6-10.

Sunnuntaina Kely.

Haukiputaalta saapuva Kely on aloittanut sarjanousijaksi mainiosti. Joukkue on Papaksen jälkeen sijalla 8. Kely taistelee tällä hetkellä suoraa putoamista vastaan ja on varmasti nälkäisenä matkassa. Joukkueen kantavia voimia ovat olleet Juho Krankka ja Tapio Ala-Rautalahti. Kaksikko on tehnyt kaksistaan peräti 41 maalia, joka on yli puolet Kelyn maaleista. Myös Teemu Södön pisteet ovat kahdenkymmenen paremmalla puolella. Joukkue otti Papaksen tavoin maukkaan voiton porvoolaisista joulukuussa ( 4-5 ja. ). Ensimmäisellä kierroksella haukiputaalla loviisa vei voiton maalein 5-9 vahvan avauserän ansiosta ( 1-4 ). Torjunnat ottelussa : Kely 35 & Tor 24.

Tervetuloa seuraamaan runsaslukuisena Loviisan Torin otteluita. Molemmat ottelut alkavat klo 17:00 Loviisan liikuntahallilla. Liput normaaliin tapaan 6,- & 3,-