TOR AVASI KOTONA VOITOLLA

TOR – LeBa96 7-4 ( 2-2 , 3-1 , 2-1 )

Loviisa sai vastaansa LeBa:n kontiolahdelta. Vieraat olivat kaataneet avausottelussaan Barbaarit.

Loviisa sai otteluun erinomaisen alun. Reilun minuutin pelin jälkeen Andy Hietala vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. LeBa ei tätä sen enempää hämmästellyt, vaan siirtyi kahdella maalilla johtoon avauserän puolivälissä. Kotijoukkueen ehdottomaksi sankariksi noussut Andy Hietala tasoitti pelin erän loppupuolella. TOR hallitsi erää pallollisena ja loi useita maalipaikkoja LeBa:n tyytyessä puolustamaan ja iskemään terävistä vastaiskuista. Erä 2-2.

Toinen erä oli kotijoukkueen heikoin, vaikka numerollisesti veikin erän 3-1. Pelaajat kävivät ylikierroksilla ja karvauksessa mentiin useasti turhan syvälle kolmellakin pelaajalla. Lisäksi erotuomareille jaksettiin mussuttaa – turhaan. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Laivins, Niiranen ja Hällfors. Erä oli kokonaisuudessaan hieman kuriton kaikinpuolin.

Viimeiseen erään lähdettiin pitämään palloa ja tarkoituksena pysyä aktiivisena. Tämä onnistui kohtuullisesti. Erän alkuun LeBa:n todella liukas Lari Lähdesmäki viimeisteli upeasti vieraille 5-4 kavennuksen ja peli oli täysin auki..Andy kruunasi hattutemppunsa ajassa 51.17 ja tämä myös vapautti kotijoukkueen peliä. Pallonhallinta oli hyvää ja lopun pelaaminen aika fiksua. TOR oli kuitenkin pakotettu ottamaan aikalisä muutaman pelaajan puhaltaessa pahasti. LeBa luonnollisesti otti lopussa maalivahdin pois yritti maalia kuudella. Loppukiri katkesi viimeistään Lähdesmäen jäähyyn, josta kotijoukkue viimeisteli yv:lla ottelun päätösnumerot 7-4. Erä oli kotijoukkueelta illan ehyin.

LeBa oli erittäin pirteä ryhmä ja pelasi kurinalaisesti läpi ottelun. Kotijoukkue hallitsi pallollista peliä, mutta maalinteossa ei aivan oltu terävimmillään. Lisäksi energian tuhlaaminen erotuomareiden kanssa väittelyyn oli typerää. Ottelun parasta antia oli ehdottomasti kotijoukkueen kakkoskenttä. Heillä peli on lennokasta ja tulos hyvää molemmissa päissä. Lisäksi Tommy Grönberg pelasi maalissa taas hyvin.

ÖN tahtiä jaettiin Andylle kolme, Niklas Niiranen kaksi ja Jonas Hällfors yksi.
 TOR pelaa seuraavaksi perjantaina 16.10 Porvoossa paikallista salibandyseuraa vastaan. Tähän joukkue pääsee kolmen voiton ansiosta vapautein tunnelmin. Kausi on alkanut erittäin hyvin ja hyvää peliä on tarkoitus esittää myös Porvoossa. Kotona joukkue pelaa jo 17.10, kun vastaan asettuu Kaneetti Keravalta. Porvoossa ottelu alkaa 18:30 ja kotona 17:00.