IIRON MIETTEITÄ KAUDEN KYNNYKSELLÄ

 

Kausi alkaa pitkällä reissulla

Torin miesten edustusjoukkueen kausi alkaa tulevana viikonloppuna otteluilla Papasta ja Kelyä vastaa. 43 tunnin reissuun mahtuu kaksi peliä ja n. 1500km Tidstrandin bussissa istumista..Positiivisena voi pitää reissun sijoittumista kauden alkuun ja pitkällä reissulla on hyvä vaikutus myös joukkueen yhtenäisyyteen ja fiiliksen nostattamiseen.

Harjoittelut takana

Harjoituskausi sujui hyvin. Joukkue harjoitteli hyvin ja pelaajien osallistumisprosentti hyvä. Toki muita vaihtoehtoja ei edes annettu. Pelejä pelailtiin harvakseltaan ja kaikki kovia joukkueita vastaan. Juhlavin tapahtuma oli SSV:tä vastaa elokuussa. Näissä peleissä oli tarkoituksena harjoitella ennenkaikkea puolustamista. Tässä on onnistuttu ihan kohtuullisesti. Valmentajan positiivisena ” ongelmana ” on ollut löytää oikeat kaverit toistensa vierelle. Kilpailu paikoista on kovaa.

Loviisako sarjan suosikki?

Ilmeisen jokavuotinen tarina ( poislukien 08-09 )… Sarjasta on tulossa tasainen ja kärkeen on tarjolla useampi joukkue. M – Team on vahvistunut taas paljon, samoin Porvoo, Kuopio, Sipoo ja myös Loviisa. Myös muilla on kaiken onnistuessa mahdollisuus pelata sarjan kärjessä, kuten mm. Papas jo viikonloppuna kerkesi Porvoolle ja Keravalle näyttämään. Joten se ” median ” veikkailuista…Loviisassa uskotaan omaan juttuun ja kauden lopussa näemme sitten tuloksen.

Uusiutunut joukkue

Loviisaan on saapunut uusia pelaajia useita. Latviasta saapui peräti kolme peluria. Vähintäinkin haastavaa on ollut saada pelaajille töitä. Alunperin ison yhteistyökumppanin lipeäminen aiheutti lisäharmia. Nyt tilanne taas jo parempi. Latvian maajoukkueesta saapuivat runkoon kuuluvat Ingus Laivins ja Aigars Belasovs. Nuoremman kaartin edustajana on Mihail Kostusevs, joka tappelee peliajasta tiukasti. Lisäksi tietenkin paluun tehnyt Peik Salminen on mainittava. Erinomaisen urheilullinen Peikki on tuonut omalla esimerkillään särmää pelaajien tekemisiin ja on oiva esimerkki monelle. Juuso Meriläinen oli myös toivelistan kärjessä. Aina loppuun asti raastava Juuso on mainio lisä joukkueelle. Paluun onneksi tekivät myös jo tutummat Andy Hietala ja Jonas Hällforss, taitavia pelureita. Teemu Venäläinen siirtyi Erä-Akatemiasta ja on hyvin liikkuva puolustaja. Maalille saatiin liigakokemusta omaava Paolo Keinänen. Oli tärkeää saada toinen kokenut mies maalille.

Yleisö

Se vain on maan paras! Joukkue toivoo yleisön taas löytävän hallille sankoin joukoin seuraamaan uusiutunutta Loviisan Toria. Joukkue tulee illasta toiseen pelaamaan uhrautuvasti ja kaikkensa antaen. Ole mukana!

                 Terveisin Iiro