TOR NIUKASTI SIPOOTA PAREMPI

Åif – Tor 3 – 4

Tor matkasi 12+2-mallisella kokoonpanolla Åif:n vieraaksi. Åif oli edellisenä iltana paukutellut komean 17-5 voiton PSS:n joukkueesta. Torin teemana on ollut toistaiseksi vähäisten lajitreenien osalta vain ja ainoastaan oman pään puolustaminen. Siinä onnistuttiin hyvin. Parhaille tonteille maalin eteen eivät helpolla sipoolaiset päässeet.

Uudistunut Tor esitteli myös Latviasta tulleet Aigars Belasovin ja Ingus Laiviksen. Mihail Kostusevs on vielä 1-2 vkoa pois kuvioista nilkkavamman vuoksi. Lisäksi Peik Salminen ja Juuso Meriläinen esiintyivät Torin paidassa pidemmän ja lyhyemmän tauon jälkeen.

Loviisalaisista paistoi eniten esiin kurinalaisuus, nautinto pelaamiseen ja vahva halu pelata joukkueelle. Kaikki kuuluivat onnistujiin. Maalissa pelasivat puoliksi Tommi G ja Salminen jr molempien onnistuessa hyvin.

Sipoo tulee kuulumaan 1-divarin kärkiryhmiin tulevalla kaudella. Åif on saanut riveihinsä mm. Iiro Oksasen ( ex – SSV ja Kaneetti ) Ja Kimmo Tolvasen ( SCH ) jo ennestään vahvaan hyökkäykseensä.

Torin maalit :

Lehkonen 2
Laivins 1
Meriläinen 1