TORILLE TAPPIO PÄÄTÖSPELISSÄ

Torin miehistö päätti kautensa kotitappioon, kun M-Team Helsingistä puristi voiton numeroin 4-5.

M-Team ratkaisi voiton käytännössä ensi erän lopussa, kun se iski kolme maalia viime minuuteilla. Lasse Lundström, Sami Haarto ja Juha Kortelainen maalintekijöinä.

Tor alkoi taistella voitosta toisessa erässä, jolloin se nousi omalle tasolleen. Joukkue ei säikähtänyt Mikko Aron nopeaa 0-4 maalia. Peli pyöri itsepintaisesti Helsinkiläisten päädyssä, ja Tor loi huippupaikkoja. Valtteri Etholen (Niklas Andersson) ja Dan Forsström vastasivat Torin kavennusmaaleista erän jälkipuoliskolla. Valtsu tarjoili  Danin  kavennuksen.

Sama tahti jatkui päätöserässä. Tor haki kavennusta ja M-Team puolusti koko joukkueella. Se iski myös nopeilla vastaiskuilla, mutta vain Matti Heltimoinen onnistui pian Niklas Niirasen 3-4 kavennuksen jälkeen. Ajassa 50.57 kentän kunkku Valtteri Etholen kavensi numeroiksi 4-5 Niklas Anderssonin syötöstä. Lopussa Tor haki tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta onnen hiventäkään ei ollut matkassa. Viimeinen hyvä paikka luotiin Jere Jokiselle, mutta laukaus jäi torsoksi mailan katkettua. Loviisalaisyleisö (204) eli varsin vahvasti mukana ottelun loppuhetkillä.

M-Teamin parhaana palkittiin Matti Heltimoinen.

Östran tähtiä jaettiin Valtsulle 3, Danille 2 ja Niklas Niiraselle 1.

Tässä vielä Östran tähtikilpailun kolme parasta: Valtteri Etholen 17 tähteä, Niklas Andersson 11 tähteä ja Dan Forsström 9 tähteä.

Kausi on sitten paketissa. Edustusjoukkueen pelaajat ja taustajoukot kiittävät asiantuntevaa ja innokasta yleisöään sekä tukijoitaan tästä kaudesta. Teidän edessänne on hienoa pelata. KIITOS!