LOVIISAN TOR 100 VUOTTA

Loviisan Tor täytää siis tänä vuonna kunnioitettavat 100 vuotta. Salibandyjaosto tulee syksyllä pelaamaan juhlaottelun, johon palataan myöhemmässä vaiheessa. Ensin pelataan loppuun kuluva sarjakausi, joka jatkuu viikonlopun tuplakierroksella Loviisassa.

OLS LAUANTAINA LIIKUNTAHALLISSA

Joukkue putosi viime kauden päätteeksi liigasta, varsinkin taustajoukkojen järkytykseksi. Mutta Oulussa käärittiin hihat, ja täksi kaudeksi joukkue vahvistui, ja on asettamassaan aikataulussa, eli matkalla liigakarsintoihin. Kolme seuraavaa ottelua ratkaisee käytännössä Oululaisten nousuhaaveet. Tor, PSS ja KSS. Kaikki vieraskentällä, joten jos OLS nämä kunnialla selvittää, on meno nousukarsintoihin sen omissa käsissä.

Maalitykki Juha Tammela, OLS ikoni Antti Laitinen, Kajaanin lahja Oulun salibandylle Joonas Hallikainen ja Ville ”vuorikiipeilijä” Veikkolainen. Siinä Oulun parhaimmistoa, ja kun valmennuksesta vastaa Karo Kuussaari, niin liikuntahallissa riittää seurattavaa.

Tor lopetti viime vuoden varsin mollivoittoisesti. Tappiot Vantaalle ja Porvoolle! Nyt on profiilin noston aika. Torilla on sarjassa kiusaajan rooli, ja toki se muutaman voiton tarvitseekin, jotta sarjapaikka varmistuisi. Syyskierroksella OLS murjoi Torin lukemin 10-3. OLS pelasi aivan unelmaottelun, jossa sillä onnistui lähes kaikki. Mutta nyt ollaan kuitenkin Loviisassa.  Tor on tavannut pelata sitä paremmin , mitä kovempi joukkue on vastassa, ja nyt vastustaja on aivan kovimmasta.päästä.

Ottelu alkaa lauantaina Loviisan liikuntahallilla klo 18.30

JA PAPAS SUNNUNTAINA

Kajaanin Papas  on sitten sunnuntain vastustaja. Kajaanilaisten asema sarjassa on tukala, ja se tarvitsee ehdottomasti lisäpisteitä säilyttääkseen sarjapaikan karsimatta.

Joukkue on pelannut tiukkoja otteluita, kärsien useita maalin tappioita(mm. Papas-Tor 7-8). Viime ottelut KSS-Papas 7-6 ja Papas-ÅIF jatkoajalla 7-8 kertovat sen, että mistään heppoisesta ryhmästä ei ole kysymys. Mutta kaikki on pienestä kiinni. Mitä vaikuttaa mm. satojen kilometrien bussimatka ja edellisen päivän ÅIF peli?

Papas vilisee hyviä pelimiehiä. Jani Lipsanen,  Anssi Sirviö, Janne Kinaret ja Anssi Pyykkönen ovat vahvoja ja taitavia ratkaisijoita.

Loviisalaisten on syytä olla hereillä heti ottelun alusta alkaen. Viime otteluissa Tor on antanut vastustajille usean maalin etumatkan. Sieltä on sitten noustu taistelemaan, mutta kiri ei ole riittänyt. Sellaista etua ei vieraille saa tällä kertaa antaa.

Taidot ovat tuskin mihinkään kadonneet, joten kaivetaan ne esiin jotta saadaan hyvä startti loppukauden peleihin.

Tor- Papas siis sunnuntaina klo 18.30