TOR Porvooseen perjantaina

Näin Joulunalus odotuksissa on jälleen Itä-Uudenmaan jo klassikoksi muodostunut vääntö, PSS-TOR perjantaina.

PSS ottalut ovat olleet hiuksianostattavia jännäreitä , näin kävi myös syyskierroksella TOR:in voittaessa Valtterin jatkkoaikamaalilla. TOR tuntee PSS:n ja PSS TOR:in metkut, siinä alkusävelet huomiseen otteluun. Ainakin kovakuntoinen PSS on TOR:ia vastassa. Joukkue pelasi viimeviikolla 4 päivän aikana 3 vierasottelua. Barbaareille tappio 6-5, Erältä piste ja lopuksi 5-6 voitto Sipoosta. PSS on päässyt alkukauden kipsistä ja on jo kivunnut keskikastiin, sarjassa vain muutaman pisteen TOR:ista.

Eräs asia on jossa PSS on oppipojan asemassa. Se on joukkuetta kannattava yleisömäärä, alle sadan hengen katsomo ei paljon ääntä päästele ja tuppisuut ei kotijoukkuetta eteenpäin kanna, joten TOR:in kannattajat, täytetään Aurorahallin lehterit huomenna ja tehdään selväksi kuka on kingi hallissa. Fanibussi ja pitkä autoletka Porvoon moottoritiellä takaa sen että kannustuksen puutteeseen ei TOR:in peli kaadu.

 TOR on ollut hiukan yössä viime otteluissa, mutta nyt on kurssin suunnanmuutoksen aika. Aurorahallin peli alkaa klo. 18.30

Fanibussiin vielä muutama mahtuu, soita Timpalle 050-524 5557