SB SAVO VS. LOVIISAN TOR

Loviisan Torin 1.-div. miehistö lähtee jälleen lauantaina pyörien päälle, kun joukkue suuntaa bussin nokan kohti Nilsiää. Sydänsavossa sijaitsevan Nilsiän palloiluhallissa etelän vieraita odottaa SB Savo.

SB Savo pelaa tulitikkuaskimaisessa kaukalossa, ja jo se on tuottanut vaikeuksia vastustajille.                     Vain M-Team on kammennut maalin voiton Nilsiästä. Kaikki muut kotiottelut SB Savo on kääntänyt niukasti edukseen. SB Savo on pelannut 6 ottelua, joista se on voittanut 3 ja hävinnyt 3.

Mutta ei vain pieni kenttä, vaan nelikko Juha Turunen (6+9), Asko Väänänen (9+2), SB Savo ikoni Arttu Mäkitörmä (8+3) ja Timo Heikkinen (6+4) ovat pöllytelleet vastustajien maaliverkkoja kiitettävästi. Ja kun käskyttäjänä on ”Porin lahja savon salibandylle” Jani Kannosto, niin keitos on valmis. Torin vastustaja on huippuvaarallinen ja poikien täytyy olla hereillä heti alusta, muuten hukka perii.

Voitolla Tor kiilaisi kärkijoukkueiden kanssa samoihin, tappion myötä syntyisi pieni hajurako.

Teksti-tv sivu 239 ja salibandyliiton tulospalvelu internetissä seuraavat jälleen ottelun kulkua. Toivottavasti lukemat näyttävät Loviisalaisittain hyviltä ja voimme viettää lauantai-iltaa levollisin mielin.