TOR KAATOI SB VANTAAN

Lauantai illan huuma jatkui Loviisan liikuntahallissa, kun Tor kaatoi SB Vantaan 6-2. Erät 1-0, 2-1, 3-1.

Ja millä tavalla! 232 katsojaa näki Torin miehistön esittävän sellaista puolustuspeliä, jota ei tällä kaudella joukkueen taholta oltu nähty. Jokainen kenttä pelasi uhrautuvasti ja tylsytti SB Vantaan täysin.

Helppo peli se ei toki ollut, mutta Torissa oli niin monta onnistujaa, että useampi mies olisi ansainnut Östran tähtiä. Etenkin Torin nuorisokaarti kokonaisuudessaan voi olla tyytyväinen iltaansa.

Ensi erä oli varsin tiukkaa vääntöä, ja kahvitaukoa vietettiin Torin 1-0 johdossa. Maalintekijänä Niklas Niiranen Petri Mäen hyvästä syötöstä.

Torin toisen teki Jere Jokinen Joni Tolosen tarjoilusta. Yksi illan tähti, Torin maalivahti Marek Öige esti tasapelitilanteen torjumalla rankkarin loistavasti. Heppoisesti tuomitun rankkarin ampuja Niko Starck jäätyi valtavassa vihellyskonsertissa täysin. Toisen erän loppu huipentui Niklas Niirasen illan toiseen maaliin. Syötön antoi ”Nage” Mallenius.

Kolmannen erän kuudennella minuutilla oli jo ratkaisun makua, kun J-P Kuittinen laukoi numeroiksi 4-1 Jarkko Ahon syötöstä. Viimeisen kympin hahmo oli Valtteri Etholen. 51 minuutilla Valtsu tempaisi 5-1 Niklas Anderssonin syötöstä. 55 minuuttia oli pelattu kun Valtsu pääsi yrittämään rankkarista, mutta täpärästi ohi. Loppunumerot hän leipoi puolitoista minuuttia ennen loppua jälleen Nikun syötöstä

Tor jatkaa aivan kärjen tuntumassa, ja nuori pelaajakaarti kasvaa aivan silmissä! Hienoa.

Östra nyland lehti oli illan otteluisäntänä, ja jakoi myös tähdet. Kolme tähteä sai Viktor Lassas, kaksi Marek Öige ja yksi tähti Valtteri Etholenille. Vieraiden parhaana palkittiin Tommi Rosendahl. Myös SB Vantaan maalivahti Lassi Liukkonen onnistui hyvin. Mies otti useita loistokoppeja ja esti joukkueen romahtamisen, sillä Tor loi todella paljon maalintekopaikkoja. SB Vantaan suuri tähti Sakari Montonen vaelsi täysin yössä, tosin suu kävi koko ajan, kunnes tuomarikaksikko häntä asiasta hieman puhutteli.

Ensi lauantaina Torin edustus suuntaa bussin nokan kohti Nilsiää, jossa vastaan asettuu SB Savo