TOR VS. SB VANTAA

Torin salibandyn 1.-div. ottelut jatkuvat lauantaina kotisalissa, kun vastaan asettuu aina arvaamaton SB Vantaa.

Jos Vantaalaisista pitäisi kauden ottelujen perusteella muodostaa jonkinlainen kuva, niin se pitää tehdä vain kahden ottelun tuloksista. Joukkue on uudistunut viime kaudesta täydellisesti, ja vielä syksyn kynnyksellä sen pakka oli täysin levällään.

Mutta se on lopulta saanut jalkeille kovan puoleisen nipun. Vantaan no. 33 Sakari Montonen (ex ssv/hifk) pelasi ensi kerran PSS pelissä, ja tempaisi heti tehot 4+2!! Siis kokenut kehäkettu, jota Torin poikien on syytä varoa, ja tilaa ei pidä antaa milliäkään. Myöskin Sampo Kiviharjo (ex trackers/hifk) on syytä ottaa tarkasti. Toni Harjumaaskola, Ari Huopalainen ja Henrik Zilliacus takaavat Torin pojille hikisen iltapuhteen.

Kuten sanottu:Top-Team – Vantaa 9-6 ja PSS – Vantaa 8-9 eivät anna täyttä kuvaa Myyrmäkeläisistä, mutta siitä huolimatta Torin peli käynnistyy totutusti klo 18.30 liikuntahallissa.

Ja vielä. Torin fanikatsomo (sikakatsomo) on saanut uuden ilmeen. Keltaisin paidoin ja komean julisteen kera kasomon edustajat jakavat korvatulppia kaikille niitä tarvitseville.