TORIN NAISILLE VOITTO JA TASAPELI SARJA AVAUKSESSA

Torin naiset avasivat kakkosdivarikautensa upeasti voitolla ja tasapelillä lauantaina Loviisan liikuntahallissa pelatussa sarjaturnauksessa.

SC Kaneetti kaatui aamupäivän ensimmäisessä ottelussa selvin 4-1 numeroin.Erät olivat 3-1, 1-0, 0-0.

Torin naiset ratkaisivat historialliset sarjapisteet Loviisaan ensi erässä voittaen sen 3-1. Teresa Lindfors, Ronja Berlin ja Karin Klawer iskivät Torin maalit. Syöttäjinä toimivat Anna Kähärä, ja Henrietta French.

Toista erää oli pelattu 5.56 kun Teresa Lindfors ratkaisi ottelun lopullisesti.

Päätöserä oli ympäripyöreää pelailua, ja Torilla ei ollut vaikeuksia pitää johtoaan loppuun saakka. Torin naisilla oli terävä ote läpi ottelun ja joukkue täytti odotetusti toiveet kovemmasta sarjatasosta huolimatta.

MUTTA, MUTTA……iltapäivä 2-2.

Iltapäivän vastus FLOB Espoosta näytti heti alusta, Torin maalista huolimatta, kuinka puolustuspään pelaaminen hoidetaan koko joukkueella. Torin naisilla ei kertakaikkiaan ollut mitään asiaa FLOBin maalille Ja kentän kulmissakin oli ahdasta, kun Espoolaiset iskivät keltapaitoihin kiinni.

Torin avausmaalin iski ajassa 2.08 Henrietta French Sofia Kähärän syötöstä. FLOB siirtyi 1-2 johtoon toisessa erässä, mutta Tor tuli tasoihin heti erän puolivälin jälkeen. Tasoituksesta vastasi Teresa Lindfors hurjalla lämärillä. Teresalla oli voiton avaimet kädessään viimeisellä minuutilla, kun hän pääsi läpi alivoimatilanteessa, mutta maalivahdin torjunta takasi loppunumert 2-2.

Kokonaisuudessa Torin naisilla oli hyvä ote peliin molemmissa otteluissa ja viikonlopun pelit olivat ehdottomasti plus merkkisiä, josta tyttöjen on hyvä jatkaa.