TOR VEI TRILLERIN

Jatkoajalla ajassa 61.13 Loviisan liikuntahallissa räjähti, kun Valtteri Etholen ratkaisi Itä-Uudenmaan derbyn Torin ja PSS:n välillä ja Tor korjasi täyden pistepotin.

Värikäs ilta alkoi Porvoolaisten ensierän selvällä hallinalla.  PSS tuli tosi kovalla jalalla ja Timo Iivosen ja Robert Sainion maaleilla johto oli ansaittu.

Toisesta erästä tuli värikäs. Tori:n moottori käynnistyi hiljalleen ja Tor voitti erän 4-3.

Torin maalit teki Niklas Andersson, Jere Jokinen, Valtteri Etholen ja Niklas Niiranen. Niirasen 4-5 kavennus tuli juuri ennen erätaukoa.

Kolmas erä oli kotijoukkueen, sillä PSS alkoi peruutella ja varmistella ja Tor painoi päälle. Petri Lesch PSS:n maalissa oli täystyöllistetty. Kotijoukkueen Marek Öige oli mies paikallaan, ja piti häkkinsä puhtaana melkein loppuun asti. 44 minuutilla Jarkko Aho (ex-pss) tempaisi tasoituksen ja hallissa oli tunnelmaa. Ajassa 51.57 kentän kingi Valtteri Etholen vei Torin 6-5 johtoon ja PSS natisi. Kaksi minuuttia ennen loppua Porvoolaiset ottivat maalivahdin pois ja hakivat vimmatusti tasoitusta. Ja se tuli Niklas Nurmelan toimesta kaksi sekuntia ennen täyttä aikaa ja Porvoo juhli.

Mutta kuten sanottu, Valtteri Etholen ratkaisi ajassa 61.13, ja valtaosa katsojista (361) suuntasi syksyn pimeyteen tyytyväisinä.

Ottelu oli juuri niin värikäs kun paikallisottelun tulee olla, ja meteliä riitti hallissa toisesta erästä lähtien.

PSS:n parhaana palkittiin 3 maalia laukonut Timo Iivonen, mutta mihin mies hävisi kolmannessa erässä?

Östra Nyland lehden tähtikisan 3 tähteä sai illan hahmo Valtteri Etholen 3+2 tehoillaan. 2 tähteä Niklas Niiranen ja 1 tähti Torin maalissa hyviä koppeja napsinut maalivahti Marek Öige.

Seuraavaksi Tor kohtaa SB Vantaan 18.10 kotisalissaan liikuntahallissa.

 » Ottelun tilastot