OLS MURSKASI TOR:IN

Erien jälkimmäiset puoliskot koituivat Tor:in kohtaloksi sunnuntai iltana oulun urheilutalolla pelatussa   1.-divisioonan ottelussa. OLS kaatoi Tor:in 10-3. (3-0, 3-1, 4-2)

OLS oli selvästi pirteämpi joukkue kahden erän verran, jolloin OLs ratkaisi ottelun. Tor:in puolustus pelattiin usein kuutamolle loistavilla oivalluksilla. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta OLS latoi siinäkin neljä palloa Loviisalaisten verkkoon.

OLS osoitti suosikkiasemansaolevan ansaittua, sillä toisin kuin lauantaina joukkue pelasi ajoittain loistavasti. Etenkin pallollinen peli oli näkemisen arvoista.

Tappiosta huolimatta Tor:in joukkueen ei ole syytä pukeutua säkkiin, sillä ottelu sisälsi joukkueen osalta ajoittain hyviä elementtejä.  Tor:in maalit tekivät Valtteri Etholen, Kasimir Hietala ja Jarkko Aho. Syöttäjinä kunnostautuivat Niklas Andersson, Niklas Niiranen ja Jere Jokinen.

Edustuksen pelit jatkuvat Lauantaina 4.10 klo 18.30 Loviisan liikuntahallissa, jolloin vastaan asettuu PSS.

Aikaisemmin päivällä Loviisan likuntahallilla Tor:in naiset saavat tulikasteensa naisten 2.-divisioonassa. Naisten pelit alkavat klo 10.00 ja 16.00

» Ottelun tilastot