En fantastisk säsong!

This post is also available in: Finska

Bilden tagen i mars i matchen mot M-Team. Foto: Benny Liljendahl

Säsongen tog slut för Lovisa Tors representationslag i innebandy i onsdags. Steelers från Tavastehus vann då den tredje och avgörande ligakvalmatchen med siffrorna 8–2.

– Vi har en fantastisk säsong bakom oss, säger innebandysektionens ordförande Mikael Forstén. I Finlands cup fick vi silver och vi kom även till slutspel i division ett. Säsongen har varit rekordlång och på många sätt krävande mot slutet, inte minst på grund av skador.

Totalt spelade Tor 42 matcher under säsongen 2017–2018 42.

– Jag vill å föreningens vägnar rikta ett stort tack till spelare, tränare och andra som i bakgrunden jobbar för föreningen. Ett tack går också till publiken och alla de fans som rest till bortamatcherna. Sponsorerna icke att förglömma, ett varmt tack till dem. Utan deras insatser skulle det vara så gott som omöjligt att få en så pass omfattande verksamhet som vår är att gå runt.